RUN juoksuvalmennus™

Kehity monipuolisen RUN-juoksuvalmennuksen avulla

Kesä ja auringonpaiste saa useamman vetämään juoksukengät jalkaan ja lähtemään lenkkipoluille. Tässä kohtaa moni innostuu tekemisestä hurjasti, jolloin juoksuharjoittelun määrä kasvaa paljon, mutta riittävä palautuminen unohtuu herkästi – tällöin tekeminen saattaa loppua hyvinkin lyhyeen. RUN-juoksuvalmennuksesta saat avaimet juoksukunnon monipuoliseen kehittämiseen siten, että motivaatio tekemiseen pysyy yllä ja vältytään turhilta ylilyönneiltä. Lähde siis kanssamme nauttimaan juoksun huumasta!

3 ERI LÄHTÖTASOA – VALITSE OMASI JA SIIRRY TASOLTA TOISELLE VALMENNUKSEN EDETESSÄ!

RUN-juoksuvalmennus™ on verkkovalmennus, joka sopii eritasoisille liikkujille, sillä valmennuksesta löytyy kolme eri tasoista valmennusryhmää lähtötason mukaan. Saat käyttöösi juoksuohjelman sekä juoksua tukevan sali- ja kotitreeniohjelman, sekä juoksijalle suunnitellun ruokavalion. Ohjeet ja valmentajien tuki kulkevat mukanasi kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta!

RUN-juoksuvalmennuksen aikana

TREENAAT JUOKSUA OIKEIN!

Oikea juoksutekniikka, rasitustaso ja riittävä lepo takaavat kehittymisen. RUN-valmennuksen juoksuohjelmissa keskitytään näihin osa-alueisiin, jotta juokseminen olisi mahdollisimman turvallista ja tehokasta.

SYÖT KEHITYSTÄ TUKEVASTI!

Valmennuksen aikana noudatat terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, joka tukee jaksamistasi ja juoksutreenejäsi.

PIDÄT HUOLTA LIHASKUNNOSTASI!

Hyvä lihaskunto estää vammoja ja lisää liikkumisen nautintoa. Tässä valmennuksessa juoksuohjelmaan kuuluu vahvasti myös lihaskuntoharjoittelu.

RUN-juoksuvalmennuksen ryhmät

ALOITTELIJA

Oletko haaveillut hyvinvoinnin lisäämisestä liikunnan ja hyvän ruokavalion avulla? ALOITTELIJA-ryhmässä saat täydellisen paketin, jolla pääset kiinni säännölliseen hyvinvointia lisäävään liikkumiseen, sekä hyviin ruokavalintoihin. Täydellinen juoksuohjelma aloittelijoille!

KEHITTYJÄ

Oletko jo aktiivinen liikkuja, mutta haluaisit parantaa juoksukuntoasi sekä oppia nauttimaan juoksemisesta? KEHITTYJÄ-ryhmän juoksuohjelma on suunniteltu 10 kilometrin juoksukuntoa silmällä pitäen ja valmennuksen jälkeen olet valmis osallistumaan juoksutapahtumaan.

ETENIJÄ

Onko sinulla jo 10 kilometrin juoksukunto ja oletko haaveillut puolimaratonin tai maratonin juoksemisesta? Tällöin ETENIJÄ-ryhmä on sinun valintasi, sillä juoksuohjelman lisäksi tavoitteeseesi pääsyä tukee optimaalinen ruokavalio sekä juoksijalle suunniteltu voimaharjoittelu.

Ruokavalio, joka tehostaa juoksutreenejäsi sekä palautumistasi lenkin jälkeen!

Valmennukseen kuuluvat ruokavaliot on suunniteltu ryhmien tarpeiden mukaisesti sekä erityistarpeet huomioiden. Ruokavalion tarkoituksena on tukea harjoittelua sekä palautumista, mutta myös omia tavoitteitasi. Ruokavalio koostuu perusruuista, joita on helppo valmistaa ja joihin raaka-aineet löytyvät varmasti lähikaupasta.

RUN-juoksuvalmennuksessa saat käyttöösi:

  • Kolme eri tasoista juoksuharjoitteluohjelmaa
  • Juoksuharjoittelua tukevan ruokavalion
  • Kätevän ruoka-ainemuuntimen, jonka avulla ruokavalio on helppo soveltaa omiin mieltymyksiin sopivaksi!
  • Salitreeniohjelman juoksun tueksi
  • Kotitreeniohjelman juoksun tueksi
  • Valmentajien kysymys- ja vastauspalstan (valmennuksen virallisen keston ajan)
  • Valmentajien luentoja
  • Facebook-ryhmän

FITFARM VERKKOVALMENNUKSILLA ON 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

Juokse kurssille tästä

Esimerkiksi: