Ketodieetti – KETO49®

Kokeile trendikästä ketodieettiä ja polta rasvaa tehokkaasti

Onko kehoosi kertynyt ylimääräisiä senttejä, jotka puristavat vaatteita ja tekevät olosta epämukavan? Oletko halunnut testata ketogeenistä ruokavaliota tai oletko aloittamassa isompaa laihdutusurakkaa, johon tarvitset tehokkaan startin? KETO49® on ketogeeniseen ruokavalioon perustuva ketodieetti, jonka avulla saat tehokkaan alkusysäyksen laihdutukseen ja poltat rasvaa erittäin tehokkaasti.

Tässä verkkovalmennuksessa on ollut mukana jo yli 30 000 osallistujaa ja se on Suomen suosituin ketodieettivalmennus

TÄMÄN VERKKOVALMENNUKSEN AIKANA JA AVULLA:

 1. Poltat tehokkaasti rasvaa kehostasi
 2. Opit ketogeenisestä ruokavaliosta ja ketoosista
 3. Pääset eroon makean himosta
 4. Saat lisäenergiaa arkeesi
 5. Opit käyttämään monipuolisesti hyviä rasvanlähteitä
 6. Saat hyvän startin isommalle laihdutusprojektille
 7. Saat tukea, apua ja vastauksia kysymyksiisi huippuasiantuntijoilta

Tästä verkkovalmennuksesta saat kattavat ohjeet ketodieetin noudattamiseksi, huippuammattilaisten avun, tuen ja opit koko valmennuksen keston ajaksi – tämän verkkovalmennuksen aikana saamme kehosi ylimääräisen rasvan varmasti palamaan!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

POLTAT RASVAA!

Ketogeenisen ruokavalion avulla keho menee ketoosiin. Tämä luonnollinen tila muuttaa elimistösi energia-aineenvaihduntaa niin, että kehosi alkaa käyttämään sen omia rasvavarastoja energiaksi. Kehosi ylimääräinen rasva alkaa siis kirjaimellisesti sulamaan!

KARISTAT SOKERIKOUKUN!

Ketodieetin aikana hiilihydraatit karsitaan minimiin, eli silloin et saa syödä sokeria. Tämä saattaa tuntua pelottavalta, mutta tosiasiassa sokerin vältteleminen on ketodieetin aikana äärimmäisen helppoa.

Rasvapitoinen ruokavalio pitää vatsasi kylläisenä pidempään eikä sinun tee edes mieli mitään sokerista. Kun et siis syö sokeria vähään aikaan, kehosi ei osaa sitä enää kaivata ketodieetin jälkeenkään!

SANOT HYVÄSTI NÄLKÄKIUKULLE!

Ketogeenisessä ruokavaliossa syödään paljon rasvaa, mikä pitää sinut kylläisenä pitkään. Kun tämä yhdistetään ketoosiin, nälän tunne useasti häviää ja verensokerin vaihtelut tasaantuvat. Voit siis sanoa hyvästit nälkäkiukulle!

Ketodieetti KETO49® kokemuksia

”Olen lähes koko aikuisikäni kamppaillut ylipainoinen kanssa. On tullut kokeiltua ties minkälaisia diettejä, mutta aina kilot ovat hiipineet takaisin korkojen kera. Helmikuussa 2019 terveystarkastuksessa se sykäys elämäntaparemonttiin sitten vihdoin tapahtui. Terveydenhoitaja pyysi käymään vaa’alla ja järkytys oli suuri. Hävetti kuinka olin päästänyt itseni siihen painolukemaan. Aloin kirjaamaan syömisiäni päiväkirjaan ja pikku hiljaa paino alkoi tippua, myös päivittäiset kävelylenkit tulivat elämääni. Kesään 2020 mennessä painoni oli tippunut -30kg. Vielä oli tarkoitus saada -10kg pois.

Viimeiset kilot olivat tiukassa ja loppurutistukseen tarvitsin jonkun pienen piiskurin, ja katselin nettisivuiltanne mikä valmennus sopisi parhaiten minulle. Luin onnistumisia Keto49 valmennuksista ja 7 viikkoa tuntui alkuun hyvältä ajalta. Keto49 oli todella tehokas valmennus rasvanpolttoon ja painonpudotukseen. Keto49 valmennuksen aikana painoa tippui 12 kg ja kroppa tiivistyi. Ensimmäisien viikkojen jälkeen olo oli energinen ja oli ihanaa huomata, miten unenlaatu myös parani valmennuksen aikana. Ruokaohjeet olivat hyviä ja niistä löytyi suosikkeja (mm. ketoroonilaatikko sekä perjantain herkku ketopitsa kukkakaalipohjalla), joita syödään koko perheen kanssa. –”

Mistä KETO49® ketodieetin ruokavalio koostuu?

LAADUKKAISTA RASVOISTA

Rasvat ovat ketogeenisen ruokavalion perusta ja tämän dieetin aikana pääset syömään laadukkaita rasvanlähteitä kuten kasviöljyjä, rasvaisia kaloja, avokadoa, kananmunankeltuaisia sekä pähkinöitä ja manteleita. Nämä laadukkaat rasvat rakentavat ruokavalion perustan ja ravitsevat kehoasi dieetin aikana.

VIHREISTÄ KASVIKSISTA

Tässä valmennuksessa syödään pääasiassa vihreitä kasviksia niiden vähäisen hiilihydraattien määrän vuoksi, mutta ruokavalioon kuuluu pienissä määrin myös muita värikkäämpiä kasviksia. Opit siis syömään kasviksia ja saat niistä monipuolisesti vitamiineja ja kivennäisaineita dieetin ajaksi.

PROTEIININ LÄHTEISTÄ

Tässä valmennuksessa syöt mm. kalaa, lihaa, kananmunia ja tofua, jotka toimivat proteiinin lähteinä kehollesi. Proteiinin määrä on dieetin aikana kohtuullinen, mutta riittävä.

Ketodieetti KETO49®-valmennuksen ruokavalioon kuuluu:

 1. Kolme eri energiatasoa aktiivisuuden mukaan (naisille ja miehille omansa)
 2. Treenaaville ohjeet hiilihydraattien käyttöön ketodieetin ajaksi (treenin tueksi)
 3. Monipuolinen ruoka-ainepankki, jonka avulla voit muokata ruokavaliota itsellesi mieluisammaksi
 4. Valmis ateriasuunnitelmamalli kahdelle viikolle
 5. Ohjeet ravintolisiin
 6. Kaksi reseptikirjaa (PDF), jotka sisältävät herkullisia dieetille sopivia resepti-ideoita

Kenelle Ketodieetti KETO49® sopii?

Tämä ketodieetti sopii kaikille perusterveille aikuisille, jotka haluavat kokea ketogeenisen ruokavalion tehon rasvanpoltossa.

Ketodieetti sopii sinulle erityisen hyvin jos:

 • Haluat polttaa rasvaa tehokkaasti
 • Olet valmis noudattamaan ohjeita tarkasti (jos et ole valmis tarkkojen ohjeiden noudattamiseen, silloin VHH-valmennus on parempi vaihtoehto)
 • Haluat kokeilla ketogeenistä ruokavaliota
 • Tarvitset tehokkaan alun painonpudotusprojektille
 • Haluat karistaa sokerikoukun
 • Haluat huikeita tuloksia

Tuntuuko päätöksenteko aloittamisesta vaikealta? Tiesithän, että kaikilla Fitfarmin valmennuksilla on 2 viikon tyytyväisyystakuu? Voit siis huoletta hankkia valmennuksen vaikka tältä istumalta!