Kosketuksen taika nettihierontakurssi pariskunnille

Tämä kurssi ei ole vain hierontakurssi. Se on matka kohti syvempää yhteyttä ja intiimiyttä kumppanisi kanssa. ”Kosketuksen Taika parisuhteessa” opettaa sinulle, kuinka koskettaa ja hyväillä kumppaniasi tavalla, joka vie teidät molemmat ihaniin tunnetiloihin ja jopa ekstaasin kokemuksiin.

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voisit syventää suhdettasi kumppanisi kanssa ja tuoda lisää läheisyyttä ja yhteyttä arkeenne? Hierontakurssimme tarjoaa juuri sen – mahdollisuuden oppia hieromaan toisianne intiimisti, mikä ei ainoastaan rentouta ja lievitä stressiä, vaan myös vahvistaa sidettänne toisiinne.

Kurssin ostajat saavat käyttöönsä videon, joka opastaa kädestä pitäen seitsemän erilaista intiimiä hierontatekniikkaa. Nämä tekniikat on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi oppia ne helposti ilman ennakkotaitoja. Voit toteuttaa kurssilla opetettavat hieronnat mukavasti kotona – sängyssä, sohvalla tai vaikka joogamatolla. Kurssi on hieronta-alan ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama.

Mitä voin saavuttaa kurssin avulla?

 • Intiimiä kosketusta: Opit koskettamaan kumppaniasi intiimillä tavalla, mikä ei ainoastaan rentouta, vaan myös luo syvemmän emotionaalisen yhteyden.
 • Ekstaasin: Kurssi tarjoaa käytännön työkalut, joiden avulla voit johdattaa rakastettusi ekstaasiin hieronnan avulla.
 • Henkisen yhteyden: Kosketuksen avulla on mahdollista lisätä henkistä yhteyttä ja avata parisuhteen umpisolmuja.
 • Vuorovaikutteisen kokemuksen: Hieronta tehdään vuorotellen toinen toiselle, mikä tekee kokemuksesta molemminpuolisesti antoisan.

Mitä opin kurssilla?

 1. Perusteet: Opit intiimin hieronnan perusteet ja tekniikat, jotka sopivat erityisesti pariskunnille.
 2. Rentouttavia tekniikoita: Tutustut rentouttaviin otteisiin, jotka lievittävät lihasjännitystä ja stressiä.
 3. Tunnekehon ymmärrystä: Opit tunnistamaan ja reagoimaan kumppanisi kehon viesteihin.
 4. Kommunikaatiota koskettamalla: Kehität kykyäsi kommunikoida kosketuksen kautta, mikä syventää yhteyttänne.
 5. Lisää läheisyyttä: Hieronta on loistava tapa viettää laatuaikaa yhdessä ja vahvistaa henkistä yhteyttänne.
 6. Stressinlievitystä: Opit tekniikoita, jotka auttavat lievittämään jännitystä ja stressiä, mikä on hyödyllistä sekä keholle että mielelle.
 7. Kommunikaation parantamista: Hieronta auttaa teitä oppimaan kuuntelemaan toistenne kehon kieltä ja tarpeita, mikä parantaa kommunikaatiota.
 8. Uuden taidon: Intiimihieronta on taito, josta molemmat hyötyvät ja nauttivat pitkään.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat opetella koskettamaan ja hyväilemään kumppaniaan. Aikaisempaa hierontakokemusta et tarvitse. Älä hukkaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta oppia hieromaan toisianne ja syventää suhdettanne.

Tule siis mukaan matkalle, jossa opit uusia taitoja, syvennät suhdettasi ja jaat unohtumattomia hetkiä kumppanisi kanssa. Lähde mukaan jo tänään ja aloita matkasi kohti syvempää yhteyttä ja onnellisempaa parisuhdetta!

NYT KURSSI AVAJAISTARJOUKSESSA PUOLEEN HINTAAN!
Tilaa heti niin saat kurssin puoleen hintaan 29,95€. Normaalihinta on 59,90€. Alennuskupongin koodi on: KOSKETUS24. Tämä on loistava tilaisuus sijoittaa parisuhteenne hyvinvointiin ja oppia uusi ihana taito edullisesti.