Helpota stressiäsi ja opi stressinhallintaa

Apua stressinhallintaan asiantuntijan opastuksella

Tunnistatko stressin? Kiidätkö päivittäin palaverista toiseen, koulu- tai työajatusten seuratessa myös vapaa-ajalle? Tuntuuko, ettet arjen paineessa pysty enää keskittymään olennaiseen, vaan stressin paino seuraa kaikkialle? Muistatko palautua päivästäsi vai kaadutko vuoteeseen illalla mieli pauhaten?

Stressi on kehomme luonnollinen reaktio sopeutumista vaativaan tilanteeseen. Se ei ole meille pelkästään pahasta – sen sopiva määrä pitää meidät virkeänä, motivoituneena ja hyväntuulisena. Stressin ei kuitenkaan pitäisi olla pysyvä olotila, tai hallita kenenkään elämää.

Pitkittyneenä stressi vaikuttaa meihin sekä henkisesti että fyysisesti – tunnetasolla saatamme kokea jännittyneisyyttä ja vihaa, päätöksenteko voi tuntua vaikealta ja muisti pettää. Vastustuskyvyn heiketessä myös fyysiset oireet lisääntyvät; jokaisen stressioireet ovat yksilöllisiä.

Stressiä voi oppia hallitsemaan tuomalla erilaisia harjoituksia osaksi arkea

Stressin hallintaan on kuitenkin kehitetty erilaisia harjoituksia, joihin tässä valmennuksessa paneudutaan. Saat joka viikko erilaisen harjoituksen, tietopaketin, palautumisvinkin sekä tehtäviä, joiden avulla pääset purkamaan omia toimintamallejasi ja opit hallitsemaan stressiäsi.

Stressi haltuun -kurssin valmentaja

Stressi haltuun -kurssilla sinua auttaa ja opastaa stressivalmentaja Miia Huitti, joka on kokenut stressin painon omakohtaisesti. Stressin otettua elämästä vallan, Huitti löysi itselleen avun erilaisista stressinhallinnan harjoituksista. Nykyään Huitti on toimii stressivalmentajana, auttaen ihmisiä ympäri maailman hallitsemaan omaa stressiään.

”En ollut koskaan tajunnut, että olin kulkenut elämääni stressipäissäni vuosikaudet. Ajatus stressinhallinnasta ei ollut käynyt mielen vieressäkään. Pidin stressinhallintaharjoituksia jokseenkin haihattelijoiden huuhaana, joka ei sopinut suorituskeskeiseen elämäntyyliini. Enhän saisi mitään aikaiseksi, jos vain istuisin meditoiden sohvannurkassa.

Kun olin riittävän uupunut, olin valmis kokeilemaan melkein mitä vain helpottaakseni kuormaani. Minut pelasti kirja, jossa luvattiin, että voisin parantua kaikista elämän ongelmista kuudessa minuutissa. Purskahdin nauruun ja pidin ajatusta täytenä humpuukina. Aloin kuitenkin tehdä kirjassa opetettavia harjoituksia ja aloin kuin aloinkin toipua. Nopeastikin. Innostuin oppimastani ja kokemastani valtavasti, irtisanouduin työstäni ja kouluttauduin stressivalmentajaksi. Intohimonani on, että kenenkään tarvisi kokea vastaavaa – että voisin auttaa sinua voimaan paremmin ja välttämään uupumuksen nyt heti!”

Opi keskittymään olennaiseen ja tunnistamaan omat toimintamallisi stressitilanteissa

Saat käyttöösi:

  • Viikottain vaihtuvan aiheen, siihen liittyvä luennon ja kirjallisen materiaalin
  • Viikottaisia harjoituksia (kirjoitus-, pohdinta-, hengitys- ja mielikuvaharjoituksia)
  • Viikottaisia palautumisvinkkejä ja kirjasuosituksia