Verkkokurssille.fi – Verkkokurssien supermarket

  • 48+ Kouluttajaa
  • 204+ Oppituntia

Verkkokursseille pääset osallistumaan heti!

Verkkokurssille.fi -sivusto on palvelu, josta löydät laajan valikoiman verkkokursseja kaikenlaisiin tarpeisiin. Mukana on niin musiikinopettajia, liikuntaohjaajia, yritysvalmentajia kuin koirankouluttajiakin

Palvelu on yrittäjille täysin riskitön

Saat käyttöösi monipuolisen verkkokurssialustan ja verkkokauppatoiminnot sekä lisävoimaa markkinointiin. Maksat meille vain kohtuullisen provision toteutuneista myynneistä. Et tarvitse y-tunnusta myydäksesi verkkokursseja.

Opiskele verkossa, opiskele uusia taitoja
koska tahansa vaikka kotisohvalta

Tietoa Verkkokurssille-sivustosta

Verkkokurssille-verkkokauppa on verkkokurssialusta, johon kuka vain voi rakentaa oman verkkokurssinsa ja myydä sitä asiakkailleen. Asiakas löytää sivustolta laajan valikoiman erilaisia verkkokursseja, joista voi valita koriinsa mieluisimmat.

Etenkin poikkeustilanteen aikana moni pienyrittäjä joutuu miettimään uusia tapoja tuottaa palveluita asiakkailleen. Verkkokurssi on loistava tapa jakaa omaa osaamistaan eteenpäin etäyhteyksien kautta ja kiinnostus niin verkkokurssien tarjoamista kuin ostamistakin kohtaan on lisääntynyt valtavasti. Olit sitten personal trainer, käsityöopettaja tai yritysvalmentaja, voit tarjota asiakkaille uusia elämyksiä ja kokemuksia verkkokurssin välityksellä.

Oman verkkokurssialustan sisältävän sivuston perustaminen on kallis ja aikaa vievä prosessi ja kuukausimaksullisten palveluiden maksut voivat olla liikaa yrityksen epävarmalle taloudelle. Verkkokurssille-sivustolla ei ole aloitus-tai kuukausimaksuja, kurssin myyjä maksaa sivustolle vain sovitun provisioprosentin toteutuneista myynneistä.

Vastaavia provisiomallilla toimivia verkkokurssikauppoja löytyy maailmalta, mutta niiden käyttäminen edellyttää melko sujuvaa englannin kielen osaamista. Tavoitteenamme oli rakentaa suomenkielinen, helppokäyttöinen ja kustannustehokas palvelu, jonne kuka vain voi rakentaa oman verkkokurssinsa riskittömästi, ilman aloitus- tai kuukausimaksuja tai sitoumuksia.