VHH – vähähiilihydraattinen ravintovalmennus

VHH ruokavalio – pudota painoa ja aloita elämäntaparemontti rennosti elämästä nauttien.

Harmittaako etteivät lempivaatteet enää mahdu päälle? Haluaisitko tehdä elämäntapamuutoksen mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Lomalla olisi aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin, mutta et halua, että dieetti rajoittaa kesän menoja? 

Toivoisitko näkyvää muutosta ulkonäköösi, mutta punttisali monta kertaa viikossa ei houkuta? Fitfarmin VHH-ravintovalmennus on sinulle nappi valinta.

VHH ruokavaliolla poltat rasvaa tehokkaasti samalla kun nautit Suomen suvesta, ja luot kestäviä rutiineja syksyä varten, jotta jaksat taas, kun arki alkaa. Fitfarmilla on 12 vuoden kokemus valmentamisesta verkossa, joten tiedämme, miten saadaan aikaan tuloksia, jotka kestävät. Valmentajiemme opissa olet parhaimmissa käsissä.

VHH PÄHKINÄNKUORESSA

  1. Ei kalorinlaskentaa, ei ruokien punnitsemista – VHH on rentoa painonhallintaa!
  2. Koko perheelle sopivat ruoka-aineet!
  3. Rasvanpoltto taattu – silmämääräinen ohjeiden noudattaminen riittää
  4. Kaikki VHH:n ruoka-aineet löydät varmasti myös kyläkaupasta
  5. Joustava sosiaalisissa tilanteissa – VHH ohjeita on helppo soveltaa myös juhlissa.

VHH ON VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN RAVINTOVALMENNUS

VHH:lla et joudu luopumaan hiilihydraateista, vaan opit kuinka käytät niitä fiksusti. VHH-ravintovalmennuksessa hiilihydraattien määrää rajataan pienemmäksi ja näin saavutetaan energiavaje, jolla laihdut.

VHH-VALMENNUKSESTA HYÖTYY KOKO PERHE

Kun aloitat VHH:lla näytät hyvää esimerkkiä myös perheen pienimmille: VHH-ruokavaliolla syödään runsaasti kasviksia, juureksia, kohtuudella hedelmiä ja marjoja sekä laadukkaita rasvoja. Koko perhe voikin syödä samaa ruokaa!

VHH-ravintovalmennus on niin tehokas, että saat tuloksia ihan ilman liikuntaakin!

VHH:N AVULLA EROON JOJOILUSTA

VHH-valmennuksen ohjeita on helppo noudattaa, sillä onnistuaksesi sinun ei tarvitse kieltää itseltäsi mitään ruoka-aineita tai ottaa stressiä ruokien punnitsemisesta. Valmentajamme henkilökohtaisessa opissa keskityt tekemään parempia valintoja, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen. VHH-ravintovalmennuksen avulla opit syömään oikein ja pitämään painosi hallinnassa.

Kun olo on keveämpi, myös oma fiilis kohenee ja kohtaat arjen haasteet aivan uudella itsevarmuudella.

BONUS KAIKILLE VHH-VALMENNUKSEEN OSALLISTUJILLE: VALMIIT TREENIOHJELMAT KOTIIN JA SALILLE

Jos haluat, voit tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa yleistä hyvinvointiasi treenaamalla VHH:n aikana. VHH-valmennus sisältää valmiit treeniohjelmat kotiin ja salille sekä loistavat vinkit hyötyliikuntaan, jota teet juuri sen verran kuin haluat ja jaksat. VHH-valmennuksen mukana tulevista koti- ja salitreeniohjelmista on omat versiot aloittelijoille ja kokeneemmille treenaajille.

VHH:lla liikut sinulle sopivalla tavalla. Jos et ole tähän mennessä liikkunut, sinun ei tarvitse aloittaa sitä nytkään jos et niin halua tehdä. Monet VHH:n osallistujista ovat kuitenkin innostuneet liikunnasta uudestaan valmennuksen aikana, sillä saat VHH-valmennuksen aikana hyvät opit voima- ja nousujohteisesta harjoittelusta. Kun oivallat miten liikunta ja VHH-ruokavalio yhdistetään fiksusti, entistä aktiivisempi elämäntapa alkaa houkuttaa kuin huomaamatta.

JAKSANKO TREENATA VHH:LLA NORMAALISTI?

Jos sinulla on oma treeniohjelma tai harrastat liikuntaa, voit pitää liikuntatottumuksesi ennallaan VHH:n aikana. Jos harjoittelusi on raskasta, autamme sinua lisäämään tarvittavan määrän hiilihydraatteja ruokavalioosi, jotta harjoittelusi ja palautumisesi on mahdollisimman tehokasta myös VHH-ruokavaliota noudattaessa.

MIKSI VHH:LLA EI TIPUTETA KOKONAAN HIILIHYDRAATTEJA POIS?

Hiilihydraatit tukevat palautumista, jaksamista, sekä toimivat energianlähteenä kehon toiminnoille. Ne tukevat elimistön normaalia energia-aineenvaihdunnan toimintaa, ja ovat tärkeitä kuitujen ja mikroravinteiden lähteitä. Monipuolinen kuitujen saanti on ehdottoman tärkeää myös suoliston toiminnalle!Tutustu kattavaan tietopankkiimme VHH:sta!

VHH ON VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN RAVINTOVALMENNUS, JONKA AVULLA ONNISTUT PAINONHALLINNASSA!

VHH on verkkovalmennus, jonka avulla aloitat terveellisemmät elämäntavat lempeällä tavalla. VHH-valmennuksesta saat monipuoliset ohjeet VHH-ruokavalion noudattamiseen tarkasti tai silmämääräisesti, tärkeitä oppeja kestävään painonhallintaan ja terveellisiin elämäntapoihin.

VHH-ravintovalmennus on lempeämpi ja joustavampi verkkovalmennus painonhallintaan. Ei kiellettyjä ruoka-aineita tai kituuttamista, vaan arjen kestävää ja järkevää syömistä.

FITFARM VHH KOKEMUKSIA

”Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kaipaavat selkeitä ohjeita, kuinka syödä terveellisesti ja samalla pudottaa painoa tavalla, joka palvelee kokonaisvaltaista hyvinvointia”

”Ohjeet ovat ihanan yksinkertaiset. Kun teet mitä käsketään, niin tuloksia tulee varmasti. Valmennuksen parasta antia on sen yksinkertaisuus. Kaloreita ei tarvi laskea ja salille ei ole pakko mennä.”

”Nyt 8 viikkoa myöhemmin, olen erittäinen tyytyväinen, että lähdin haastamaan itseäni. Olo on kevyempi ja virkeämpi.”